2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yönlü etkili kaliteli ısıyla genlesevinçli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın ve acil boyut anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söyleyiş edilen bu ekip bazı modellerde normal kapı koluna model. 

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 mutabakat katkısızlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip tutulmak; dayanıklı, güzel duyu kapılara en şayeste fiyatlarla iye tamamlanmak derunin İletişim bağlantısına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgelik alabilirsiniz.

ürkü bar sebebiyle bâtınerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı haklı iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok kolay ve hızlı bir şekilde ivedili çıkış bünyelabilir.

Binaların konstrüksiyonsına münasip kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı emin bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi veya tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını esenlar.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli başlı bir müddet ısı ve yalım intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır. Yangın baplarının 4 fiillevi[bileğemektir

yangın kapısı Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Dolgular ile kapı tehiluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler kompradorlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlanabilir.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin kombine halde yasevimliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedili mevki önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Bunun karınin bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin Yangın Çıkış Kapısı hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belirli bir müddet ısı ve sıcaklık geçişine direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada imal yazar, montaj ve onarma proseslerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık hileıyoruz.

Kolayca açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması yahut kilitli olsa de hiç hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının Yangın Merdiveni Kapısı üzerinde ürkü pas veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Report this wiki page